середа, 21 листопада 2012 р.

Домашній крекер

Рецептом домашнього крекера вже давно поділилась форумчанка з сайту dreamfood.com.ua і від тоді коли я спробувала спекти його вперше, він відразу став улюбленим. Печу його часто, інгредієнти доступні для кожного, тому можете не зволікати, і при першій нагоді попробувати відтворити рецепт:


Потрібно:
225 г маргарина;
3 скл.борошна;
50 г дріжджів (можна замінити сухими приблизно 1 ч.л.);
1 скл. молока;
1ч.л. солі;
3-4 ст.л. тертого твердого сиру;
1 яйце;
Приготування:
1. Дріжджі розтоплюємо в теплому молоці, додаємо 0,5 ч. л. солі, борошно, натертий сир, маргарин шматочками;
2. Замішуємо тісто. Підсипаємо стільницю борошном, та розкачуємо тісто товщиною 1 см. Пласт ріжемо на палички довжиною 8-10 см. (палички можна скрутити між собою, в косичку, але постарайтесь не робити печиво широким, тому що чим тонше печиво, тим хрумкішим воно буде)
3. Складаємо палички на деко змащене маслом. Зверху змащуємо збитим яйцем з 0,5 ч.л. солі. Випікаємо крекер до золотистого кольору при 180 градусах.
Смачного;))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...