четвер, 18 квітня 2013 р.

Сирне тісто для піци

У мене є кілька улюблених рецептів тіста для домашньої піци, які я найчастіше готую. Одним з найулюбленішим - є саме цей рецепт, який готується на основі домашнього сиру:


Не забувайте що тісто піднімається при випіканні, тому його потрібно викладати якомога тоншим слоєм.


Інгредієнти:
250 г домашнього сиру;
2 скл. борошна;
1 ч.л. соди (погашеної оцтом);
3 ст.л. олії;
3 ст.л. сметани;
щіпка солі;
Сир дрібно січемо ножем або розминаємо вилкою, додаємо решту інгредієнтів та замішуємо тісто. Ставимо в холодильник на 30 хвилин. Тим часом готуємо начинку для піци.
Тісто тонко розкачуємо (підсипаємо стільницю борошном) та переносимо на деко для випікання. Ставимо тісто у розігріту на 200 гр. духовку та випікаємо 10-15 хвилин. Після цього витягуємо тісто, зверху змащуємо соусом, викладаємо начинку та ставимо знов у духовку випікатись до готовності (приблизно ще 10-15 хвилин, орієнтуйтесь по вигляду).
Смачного))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...