понеділок, 15 квітня 2013 р.

Печиво з родзинками та грецькими горіхами

Незважаючи на те що печиво одне з найпростіших, мені його смак дуже сподобався! Насамперед, що мені сподобалось коли я побачила це печиво, це навіть не елементарність його приготування, а просто зовнішній вигляд)) Рецепт для таких днів коли хочеться домашнього печива, або просто щось до кави, в міру солодке, але бракує на часу на кулінарні шедеври)))


Від себе, я додала до начинки грецькі горіхи, люблю випічку з горіхами )) Я думаю тут можна додавати чи змінювати родзинки і на інші сухофрукти.


Інгредієнти:
3 яйця;
100 г масла або маргарини;
80 г цукру;
10 г ванільного цукру;
200 г борошна;
60 г роздинок;
50 г грецьких горіхів;
Приготування:
Родзинки залити кип'ятком, промити. Розмягшене масло розтерти з цукром, додаємо яйця та перемішуємо, тепер родзинки та подрібнені горіхи. Додаємо борошно та замішуємо тісто (воно виходить липким, таке тісто слід викладати мокрою ложкою). 
Застеляємо деко або форму для випікання пергаметом. Викладаємо тісто, але не тонко (враховуючи те що до тіста не додаються розпушувачі, то якої товщини ви викладете тісто, такої і буде печиво). Ставимо випікатись при 180 градусах на 15-20 хвилин.
Готовий корж розрізаємо на порційні квадратики, при бажанні можна посипати цукром-пудрою.


Смачного!
Рецепт звідси

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...