субота, 27 квітня 2013 р.

Пиріг з тунцем

Пиріг з консервованою рибою. Використовується готове листкове тісто і найпростіші інгредієнти ;)


Цього разу замість тунця я використала сардини, також смачно, але більше подобається з тунцем)


Основну ідею приготування використала з сайту cookorama.net ("Листковий пиріг з рибою")..
Інгредієнти:
0,5 кг листкового тіста;
1 б. консервованого тунця в олії;
2 шт. відварених яєць;
петрушка;
1 цибулина;
100 г твердого сиру;
70-80 г майонезу;
Приготування:
1. Тісто розділити на 3 рівні частини. Викладаємо першу частину у форму для випікання, змащуємо невеликою кількістю майонезу, зверху викладаємо подрібнений тунець.


2. Цибулю ріжемо кубиками та тушкуємо на сковорідці (у невеликій кількості олії та воді). Викладаємо наступну частину тіста поверх риби, верх також змащуємо майонезом, викладаємо тушковану цибулю та дрібно порізані варені яйця:





 3. Накриваємо третій шар тіста, знов змащуємо верх майонезом, рівномірно притрушуємо подрібненою зеленню та тертим сиром:




 4. Ставимо пиріг у розігріту на 200 гр. духовку. Випікаємо 20 хвилин.
 Пиріг смачний як і гарячий так і холодний, смачного вам))



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...