вівторок, 3 вересня 2013 р.

Оладки з яблуками

Хай цей рецепт оладок буде моїм скромним відкриттям сезону яблучної випічки :)



Приготування:
Збиваємо вилкою 1 яйце з 1 ст.л. цукру та щіпкою солі. 4 ст.л. борошна (з гіркою) розмішуємо з щіпкою соди та всипаємо до яєчної маси, туди ж додаємо 200 мл. сметани (або кефіру). Все добре перемішуємо. 2 середніх яблука чистимо та тремо на великій тертці, всипаємо до тіста, перемішуємо.
Сковорідку з олією ставимо на вогонь, тепер столовою ложкою викладаємо тісто та формуємо оладки. Смажимо на слабкому вогні з обох сторін.
Готові оладки рясно посипаємо цукром-пудрою.
Смачного!
Смачний рецепт звідси


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...