понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Кавове біскотті з горіхами

Не можу уявити собі дня, коли б я змогла відмовитись від біскотті! Хотілось би випробувати оригінальніший рецепт біскотті, але поки що насолоджуюсь вже звичним смаком біскотті з горіхами, проте на цей раз ще й з легким кавовим відтінком:




В архіві зберігається рецепт простих біскотті, поки що цей рецепт мій найулюбленіший (клік)
Для кавових біскотті потрібно:
2 яйця
200 г цукру
2 ст. л. завареної міцної кави
280 г борошна
50 г обсмажених і очищених лісових горіхів
50 г обсмаженого мигдалю
Приготування:
Яйця збиваємо з цукром, додаємо каву, перемішуємо. По трохи всипаємо борошно, замішуємо тісто, в кінці всипаємо горіхи і добре вимішуємо.
Формуємо з тіста батон, та викладаємо на змащене маслом деко. Ставимо в розігріту на 180 градусів духовку та випікаємо 30 хвилин. Витягуємо тісто з духовки, залишаємо трішки остигнути після чого ріжемо тісто на частинки, товщиною 1 см. Розклавши біскотті по деку ставимо знов у духовку на 15-20 хвилин. Після того як печиво повністю охолоне, подаємо до кави або чаю.


Смачного:)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...