Ділюсь своїм рецептом приготування рису з овочами + зазначаю які овочі я зазвичай змінюю/додаю.
Інгредієнти:
1 скл. рису
1 морква
1 цибулина
2 помідора
сіль, перець
3-4 ст.л.консервованого горошку
Приготування:
Рис відварюємо у підсоленій воді. Тим часом готуємо овочі.
Цибулю ріжемо кубиками та тушкуємо на олії, до неї додаємо потерту моркву. Овочі тушкуємо під кришкою на слабкому вогні 5-10 хвилин. Тоді додаємо порізані кубиками помідори, солимо перчимо до смаку. Накриваємо овочі кришкою та тушкуємо ще 5-7 хвилин.
Готовий рис змішуємо з овочами, додаємо при потребі ще спецій і зелений горошок. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і через 3 хвилини вимикаємо вогонь.
Смачного!
І наостанок: зазвичай я додаю болгарський перець, який разом тушкую з овочами, це дуже смачно! Але на жаль в найближчому овочевому магазині я не знайшла жодного свіжого перцю, а шукати десь інде
Немає коментарів:
Дописати коментар