четвер, 21 листопада 2013 р.

Фейхоа

Мабуть ви вже чули про цей екзотичний фрукт?:)
Фейхоа дуже корисне, є маса інформації про корисні властивості цього фрукту, а також рецепти до яких входить цей незвичний інгредієнт.
Мої батьки зробили на пробу невелику порцію перетертого фейхоа з цукром, і коли мама ділилась враженнями про приготування фейхоа, і як в результаті їй сподобався смак, я з задоволенням взяла одну баночку з собою :)

Кажуть що прийом однієї столової ложки зранку, або ж три чайні ложки цього диво-варення протягом дня і імунінет стане міцнішим.


Готувати такі вітаміни дуже просто. Потрібно 1 кг фейхоа і 800-900 г цукру. Фейхоа добре помити, обрізати хвостики і пропустити плоди через м'ясорубку, після чого ретельно перетерти з цукром. Розкласти у стерилізовані банки, закрутити кришками і зберігати в холодильнику.


На вигляд варення незвичне, а от смак дуже приємний і солодкий:


Я постараюсь не забувати про прийом таких вітамінів, на зиму не завадить підкріпити імунітет)
Гарного вам дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...