Інгредієнти:
- 3 яйця
- 200 г чорного шоколаду
- 100 г цукру
- 50 г вершкового масла
- 250 г борошна
- 25 мл. коньяка
- 5 г розпушувача для тіста
- 70 г цукрової пудри
Масло розтоплюємо разом з шоколадом, перемішуємо до однорідної маси і відставляємо охолодитись на 10-15 хв.
Яйця збиваємо з 100 г цукру. Не перестаючи збивати яєчну масу вливаємо шоколад і коньяк.
Окремо змішуємо борошно і розпушувач, всипаємо до рідкої маси. Замішуємо тісто. Тісто виходить не еластичним. Накриваємо його плівкою та ставимо в холодильник на 2 години.
Перед тим як ставити печиво в духовку, вмикаємо її наперед до 200 градусів.
Від тіста відщипуємо невеликі куски, руками формуємо кульки, розміром грецького горіха чи трішки більшими, і відразу обмакуємо з усіх сторін у цукровій пудрі, викладаємо всі кульки на деко для випікання (застеленим пергаментним папером).
Печиво випікається приблизно 12-17 хвилин (залежно від розміру сформованих кульок).
Як тільки печиво остигне, подаємо до столу.
Смачного!
Джерело cookingbox.ru
love your blog, would you like to follow each other? let me know and I will follow u back dear
ВідповістиВидалитиXO
Thanks a lot for your lovely comment! I'm going to follow your blog right now, I like it too^_^
Видалити