середа, 6 листопада 2013 р.

Печиво "Трюфелі"

За вікном падає дощ, небо похмуре, хоча якої погоди можна чекати в листопаді:) Для того щоб не падати духом, або принаймні не звертати увагу на осінню погоду можна приділити час смачній випічці - час на приготування + дегустацію піде не 1 година, може за той час перестане падати дощ і з'явиться сонце?:)






Інгредієнти:
  • 3 яйця
  • 200 г чорного шоколаду
  • 100 г цукру
  • 50 г вершкового масла
  • 250 г борошна
  • 25 мл. коньяка
  • 5 г розпушувача для тіста
  • 70 г цукрової пудри
Приготування:
Масло розтоплюємо разом з шоколадом, перемішуємо до однорідної маси і відставляємо охолодитись на 10-15 хв.
Яйця збиваємо з 100 г цукру. Не перестаючи збивати яєчну масу вливаємо шоколад і коньяк.
Окремо змішуємо борошно і розпушувач, всипаємо до рідкої маси. Замішуємо тісто. Тісто виходить не еластичним. Накриваємо його плівкою та ставимо в холодильник на 2 години.
Перед тим як ставити печиво в духовку, вмикаємо її наперед до 200 градусів.
Від тіста відщипуємо невеликі куски, руками формуємо кульки, розміром грецького горіха чи трішки більшими, і відразу обмакуємо з усіх сторін у цукровій пудрі, викладаємо всі кульки на деко для випікання (застеленим пергаментним папером).
Печиво випікається приблизно 12-17 хвилин (залежно від розміру сформованих кульок).



Як тільки печиво остигне, подаємо до столу.
Смачного!
Джерело cookingbox.ru

2 коментарі:

  1. love your blog, would you like to follow each other? let me know and I will follow u back dear
    XO

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Thanks a lot for your lovely comment! I'm going to follow your blog right now, I like it too^_^

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...