понеділок, 10 лютого 2014 р.

Морквяні маффіни з сирним кремом / Carrot muffins with cottage cheese cream

Я читала багато хороших відгуків про морквяні торти і їх вигляд неймовірно апетитний. Думаю чи скоріш всього надіюсь, що в найближчому майбутньому спечу морквяний торт, а поки що ділюсь рецептом смачних, теж морквяних маффінів)

I've never tried carrot cake but I read a lot of peachy comments about this cake. I hope that in the near future I'll make carrot cake but now i would like to share recipe of carrot muffins which I liked very much!



Інгредієнти:
140 г борошна
1/2 ч.л. кориці
40 г цукру
1/2 ч.л. розпушувача
1/4 ч.л. соди (погашеної оцтом)
 щіпка солі
Змішуємо всі сухі інгредієнти.
Додаємо:
50 г сметани
1 яйце
30 мл. олії

Замішуємо тісто. 
В кінці додаємо:

100 г тертої моркви




Тісто розкладаємо по формочках. Вихід 6-7 маффінів.


Печуться маффіни при 180 гр. - 20 хвилин.

Тим часом готуємо крем:
100 г домашнього сиру + 20 мл. вершків + 20 г цукру.
Всі інгредієнти збиваємо в блендері.



Охолоджені маффіни змащуємо кремом та подаємо до столу.




Рецепт з блогу irenelife.com
Смачного!)

Thanks fo reading! Have a good day)

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...