вівторок, 29 квітня 2014 р.

Кокосове печиво з кавовим кремом / Cream-filled coconut cookies

Це печиво поєднує в собі практично всі мої улюблені смаки: кокос, шоколад і кава, ммм.. Аромат при випіканні цього печива просто неймовірний!

Almost all my favorite ingredients are in these cookies: coconut, chocolate and coffee... mmm so good!






Інгредієнти для тіста:
100 г борошна
3 ст.л. вершкового масла
2 ст.л. цукру
20 г ванільного пудингу
1/4 ч.л. розпушувача до тіста
2 ст.л. кокосової стружки

М'яке масло розтираємо з цукром, додаємо борошно, пудинг, розпушувач та кокосову стружку і замішуємо тісто. Загортаємо тісто в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Тепер розкачуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см. (стільницю присипаємо борошном) та вирізаємо кружечка. Розкладаємо кільця на деко застелене пергаментним папером та ставимо в розігріту до 180 гр. духовку. Випікаємо 20-23 хвилини. Готове печиво повністю охолодити.

Тим часом готуємо крем:
2 ч.л. запареної розчинної кави
70 г вершкового масла
40-50 г цукрової-пудри

За допомогою міксера збиваємо інгредієнти до кремової консистенції.

Для помадки потрібно:
30 г чорного шоколаду
1 ч.л. масла
На водяній бані розтоплюємо чорний шоколад з маслом.

І додатково:
3-4 шт. грецьких горіхів

Тепер перемащуємо печиво кремом, верх поливаємо шоколадом і присипаємо подрібненими горішками.

*********
Dough:
100 g wheat flour
3 table spoon butter
2 table spoon sugar
20 g dry vanilla pudding
1/4 teaspoon baking powder
2 tablespoon coconut flakes

Mix sugar with butter add other ingredients and knead until a dough forms. Refrigarate dough for 30 min.
Roll out dough on a lighty floured surface to 0,5 cm thick, cut out the round cookies. Place them on parchment-lined baking sheets. Bake in preheated to 180C oven for 20-23 minutes. Cool completely.

Cream filling:
2 teaspoon strong brewed coffee
70 g butter
40-50 g powdered sugar

Mix all ingredients together with an electric mixer until creamy.

Chocolate frosting:
30 g dark chocolate
1 teaspoon butter

On a water bath melt chocolate and butter.

When cookies are completely cool, sandwich cream filling between two cookies. Repeat until all of the cookies are filled. Put a chocolate frosting and sprinkle grounded nuts on top.


Смачного!
Рецепт з сайту cookorama.net

Thanks for stopping by! Bon appetit!

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...