четвер, 3 квітня 2014 р.

Домашній хрумкий крекер / Homemade crispy crackers

Домашній крекер з улюбленим соусом, хороший фільм та гарна компанія цього достатньо для гарного вечора!;)

Homemade crackers with favourite dip, interesting film and nice company it's more than enough for amazing evening!)




Інгредієнти:
2 ст.л. холодного вершкового масла
100-120 г борошна
0,5 ч.л. розпушувача
0,5 ч.л. розмарину
щіпка солі
чорний мелений перець за смаком
100-120 мл води
Приготування:
Змішуємо борошно з розпушувачем, сіллю, перцем та розмарином. Додаємо холодне масло та вимішуємо тісто в крихту (можна скористатись блендером), і по трохи вливаючи воду замішуємо еластичне тісто.
Стіл притрушуємо борошном, розкочуємо тісто в тонкий пласт і ножем (ніж для піци підійде ідеально) ріжемо тісто на маленькі квадрати.


Викладаємо крекер на деко та ставимо у розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Готовий крекер світло-коричневого кольору.



Подаємо з соусом.
Смачного!
За рецепт дякую loveeat.ru

Bon appetit)
Have a nice day!


2 коментарі:

  1. Виглядає смачно! А з яким соусом подавати? І.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я купила французький соус з гірчицею, сподобалось.
      Думаю будь який гострий чи негострий соус підійде, це вже як кому до вподоби;)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...