четвер, 14 серпня 2014 р.

Тарталетки з варенням і білковим кремом / Jam&Meringue Mini Tarts

Привіт! Я знаю, що давно нічого не писала, насправді була така спека, що зовсім не хотілось нічого пекти. Не обіцяю, що буду писати частіше, але принаймні буду ділитись тільки найкращими рецептами:)
Наприклад, сьогодні в мене для вас рецепт просто неймовірних тарталеток, і хай будь які магазинні ховаються!;)

Hi folks! It was too hot last week so I didn't want to bake anything. I don't want to promise write more often but I'll try to share only the best recipes:)
So let's start:) Today I have for you very tasty mini tarts recipe and believe me they are incredibly good!:)


Такі корзинки є відмінним літнім десертом. Тісто ніжне, а начинка ще ніжніша, тому так і хочеться ще одну корзинку:)

These mini tarts filled with a jam and topped with meringue are the ideal summer dessert. The pastry is soft and the filling and meringue are double soft, that's why you can't resist the one more tart bite:)



Для тіста потрібно:
100 г масла
65 г цукру
1 жовток
5 г ванільного цукру
165 г борошна
1/3 ч.л. розпушувача
Приготування:
Розмякшене масло збиваємо з цукром, жовтком і ванільним цукром. Просіюємо борошно з розпушувачем та замішуємо тісто. Тісто дуже мяке і приємне в роботі.
Від тіста відщипуємо куски тіста і викладаємо в кожну форму для тарталеток (у мене вийшло 9 шт.), тісто розтягуємо по формі надаючи форму корзинок.
Випікаються тарталетки при 180 гр. 12-15 хвилин.
Готові тарталетки витягнути з форм та повністю охолодити.
Тим часом готуємо білковий крем.
Для білкового крему потрібно:
2 білка
140 г цукру
50 г води
10 г ванільного цукру
Цукор заливаємо водою та ставимо на середній вогонь,  помішуючи доводимо до кипіння. Варимо 5 хвилин. Сироп повинен бути правильної консистенції. Якщо капнути кілька капель сиропу в холодну воду консистенція повинна бути в'язкою, дещо нагадувати пластилін (Тут більш детально )
Збиваємо білки з ванільним цукром, продовжуючи збивати вливаємо тонкою цівкою киплячий сироп. Білки мають бути блискучими та тримати форму.
Начинка:
улюблене варення
Тепер викладаємо в корзинки варення. За допомогою кондитерського шприца витискаємо зверху крем. Тарталетки готові!


For pastry you need:
100 g butter, softened
65 g sugar
1 egg yolk
5 g vanilla sugar
165 g flour
1/3 tsp. baking powder
Directions:
Preheat an oven to 180 C.
Whisk butter with sugar, an egg yolk and vanilla sugar. Sift the flour with baking powder and knead soft dough.
Nip off a pieces from the dough and press each into a mini tart cups (I made 9 tartlets).
Bake the tartlets for 15 minutes.
For meringue you need:
2 egg whites
140 g sugar
50 g water
10 g vanilla sugar
Boil the water with sugar on a medium heat. Boil for 5 minutes. The syrup temperature should be 120 degrees. To check the syrup readiness you can in easy way: when you drop into a cold water a couple syrup droppings they should have viscous consistency and be like plasticine.
Meanwhile the syrup are boiling, whisk an egg whites with vanilla sugar, gradually pour in boiling syrup and keep on whisking for 2-3 minutes.
The meringue is ready when stiff peaks form.
For filling you need:
favourite jam
Then spoon jam into tartlets. Use icing bag and spoon the meringue over each mini tart.
The yummy dessert is ready)
If you have any question feel free to ask me in the comments!




Пробуйте на здоров'я! :)
Рецепт з блогу http://cityofevil6661.blogspot.com

Hope you like this recipe! Have a good day/night:)
The recipe I found here http://cityofevil6661.blogspot.com/


10 коментарів:

  1. Yum! You always have the most delicious foods on your blog! I'm obsessed! These are so cute, the frosting looks so professional :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. I'm so SO flattered, thank you:) you don't know how many times I tried to piping the frosting onto cupcakes, the most results were failed:-D finally, my hands are more mannerly:-D

      Видалити
  2. обовязково спробую! виглядає так апетитно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, мені так приємно!:) Без перебільшення - ці корзинки надзвичайно смачні;) Буду дуже рада, якщо ви спробуєте їх!

      Видалити
  3. NAM! The meringe looks amazing ^^
    xoxo

    Novelstyle

    Oh! There is a Style Scrapbook agenda giveaway over at my blog ^^

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...