четвер, 11 грудня 2014 р.

American pancakes


Зима - пора ситних сніданків та гарячих напоїв. Саме зараз час випробовувати нові рецепти різних оладок, млинців, а також різної несолодкої випічки (наприклад французький сирний пиріг, міні-пиріжки з начинкою або солодкі булочки для солодкоїжок:))
Час від часу я готую оладки або млинці на сніданок, переважно у вихідні і вже назбирала чимало улюблених рецептів. Проте коли я минулими вихідними попробувала american pancakes готувати інші оладки наразі просто не хочеться! Це дійсно чудовий рецепт! М'які, ароматні оладки з варенням просто бомба:) Готуйте і смакуйте на здоров'я!

Winters is a season of brunches and hot drinks. That's why now is the time to try some new pancakes, crepes recipes and different savory baking of course (as follows, french cheese pie, hand pies with filling or sweet buns for sweet tooth:))
I like to make crepes or pancakes for breakfast from time to time and have a lot favorite recipes. But when I tried american pancakes since then I don't want to make other recipes! So delicious! With favorite jam these pancakes are awesome!



Для тіста вам потрібно:                                            For batter you need:                        
140 г борошна                                                           140 g flour
200 мл молока                                                           200 ml milk
1 яйце                                                                        1 egg
1 ч.л. розпушувача                                                    1 tsp. baking powder
40 г вершкового масла                                              40 g butter
30 г цукру                                                                   30 g sugar
щіпка солі                                                                   pinch of salt

Приготування/Method:

1. Змішуємо борошно, цукор, розпушувач, сіль.

Mix the flour with sugar, baking powder, salt.

2. Яйце збиваємо вінчиком пару хвилин, вливаємо молоко, перемішуємо і переливаємо до борошна, ще раз акуратно перемішуємо тісто.

Beat egg for 2-3 minutes, add milk, stir well and pour in dried ingredients, stir gently.

3. В окремій посудині розтоплюємо масло, вливаємо до тіста, перемішуємо.

In another bowl melt the butter and pour in butter, stir. 

4. На суху сковорідку викладаємо 2 столові ложки тіста і смажимо оладки по 2-3 хвилини з кожного боку.

Heat a nonstick frying pan, spoon 2 tablespoons of batter into pan and cook until both sides are golden brown (2-3 minutes each side).




Подавайте з варенням, арахісовим масло або фруктами.

Serve with jam, peanut butter or fruits.




Смачного!
Рецепт з блогу irenelife.com

Enjoy!
The recipe from the blog irenelife.com

2 коментарі:

  1. Yum! Pancakces are such a perfect weekend treat! I love pancakes with peanut butter and also maple syrup!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Thanks Melissa and yes pancakes are a perfect weekend treat, so easy to make and so yummy!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...