вівторок, 16 червня 2015 р.

Торт з печивом без випічки / No Bake Cookies Cake

Я продовжую тему літніх десертів без випічки. В мене в архіві вже є дуже смачні торти з печивом торт Рафаелло, торт Хатка або вафельний торт, тепер додаю ще один рецепт торта який ви можете приготувати навіть в найгарячіші дні літа))

I keep looking for a new no bake summer desserts. I have already a few great summer no bake cake recipes like Rafaello, cake House or vaffle cake (this recipes without English translation) and now I'm adding a new one, the recipe which you can make even in the hottest summer days))


Печиво для цього торта раджу брати звичайне, квадратне до кави. В мене торт вийшов трохи хаотичним,то що я зібрала його з двох видів печива, плюс зібрала я його в круглій формі, що не дуже зручно. Тим не менш тортик вийшов дуже смачним і я впевнена вам сподобається також;)

My cake looks a little bit chaotic because I assembled it with two kinds of cookies and chose a round cake pan  that isn't so handy for such cake. However this cake is absolutely delicious and I'm sure you can love it too:)


Потрібно:
500 г молока
2 яйця
100 г цукру
2 ст.л. борошна
50 г масла
2 пачки печива
30 мл міцної кави
1 ст.л. кокосової стружки

Готуємо крем: ставимо молоко на вогонь. Збиваємо яйця з цукром до білого кольору. Всипаємо борошно і половину гарячого молока, вимішуємо. Тепер виливаємо масу в кипляче молоко. Постійно помішуючи варимо крем 2 хвилини. Знімаємо каструлю з вогню та додаємо вершкове масло, крем добре перемішуємо.
Тепер збираємо торт. Беріть невелику квадратну форму. Викладаємо печиво слоями: на дно форми кладемо печиво, верх поливаємо кавою, зверху крем, знов печиво, кава і крем .. Прикрашаємо торт перемеленим печивом з кокосовою стружкою.
Торт має добре настоятись в холоді, краще ставити на ніч. А зранку готуємо філіжанку кави і насолоджуємось десертом:) Смачного!


Ingredients:
500 g milk
2 eggs
100 g sugar
2 tablespoons flour
50 g butter
36 square butter biscuits
30 ml espresso
1 tablespoon coconut flakes

Method:
Place the milk on the medium heat. Beat eggs with sugar add flour and half of milk, mix well. Then pour the mixture into boiling milk, constantly stirring boil for 2 minutes. Remove the saucepan from heat, add butter into cream and mix well.
Assemble the cake: take a small square baking dish, place cookies in a row. Pour a coffee over cookies, cover with cream, make a few layers. For decoration crush two cookies into powder and mix with coconut flakes.
Place the cake to refrigerator overnight.
Now you have a delicious breakfast!:)


6 коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...