середа, 25 вересня 2013 р.

Вафельний торт з мармеладом та печивом

Такий десерт без випічки як вафельний торт відомий усім. Зараз практично кожен пам'ятає смак вафельного торта з дитинства, та з часом почали з'являтись все більше різновидів такого десерту, і кожен має свій улюблений варіант. 
Зазвичай я користуюсь прадавнім рецептом, найпростішим. Але часом душа просить придумати/попробувати/відтворити щось оригінальніше, тому я використала вже перевірений мною раніше спосіб перекладання вафельних коржів! Пам'ятаю як це було смачно, тому результат цього разу теж не підвів:)


 Торт настоювався всю ніч, тому на ранок був неймовірний, солодкий сніданок! :)



Потрібно:
1 п. вафельних коржів;
1 банка згущеного молока;
200 г масла;
200 г мармеладу;
150 г солодкого крекеру;
100 г грецьких горіхів;
50 г  шоколаду;
Приготування:
1. Для приготування крему потрібно збити масло зі згущеним молоком до пишної маси.
2. Перемащуємо вафельні коржі: 1 корж - крем - дрібно порізані горіхи, 2 корж - крем - порізаний мармелад, 3 корж - крем і крекер. Крекер можна подрібнити або викласти цілим.
3. Верх накриваємо коржем, змащуємо кремом, що залишився та притрушуємо тертим шоколадом (печивом, горіхами за бажанням).
4. Дати настоюватись протягом 5 годин.


Смачного!
Рецепт  з сайту dreamfood.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...