середа, 15 липня 2015 р.

Торт з ягодами і маскарпоне / Berry Cake with Mascarpone frosting



Ділюсь з вами смачними фотографіями і рецептом нового тортика. Сподіваюсь заглянувши в мій блог ви зможете відволіктись від негативних новин і отримати задоволення від перегляду.
Торт сподобався всім, чесно я і сама не очікувала отримати стільки компліментів, просто знала що поєднання кислого і солодкого як завжди вдале, а крем з маскарпоне ще нікого не розчаровував:)
.
I'd like to share with you some yummy photos and write a new cake recipe, hope you enjoy!
I heard so many nice compliments about this cake, I just knew that sour are well combined with sweet and mascarpone frosting is famous and much loved:)


Для тіста:
3 яйця
150 г цукру
150 г борошна

Збиваємо яйця з цукром до світлої маси, просіюємо борошно і легкими рухами вимішуємо тісто. Форму беремо 28 см, змащуємо маслом, виливаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 духовку на 25 хв.

Для начинки:
250 г малини
100 г чорниці
2 ст.л. цукру

Змішуємо в блендері ягоди з цукром, перемелюємо.

Для крему:
250 г маскарпоне
2 с.л. жирної сметани
2 с.л. цукрової пудри
50 г тертого шоколаду

Збиваємо маскарпоне міксером поступово додаємо цукор і сметану.

Корж не виймайте з форми! На готовий корж виливаємо ягоди, даємо постояти годину. Зверху виливаємо крем і притрушуємо шоколадом. Ставимо торт в холодильник на 5 годин або на цілу ніч.

For sponge cake you need:
3 eggs
150 g sugar
150 g flour

Whisk eggs with mixer gradually add sugar and beat until light color. Sift flour and gently mix batter.
Preheat oven to 180 C, grease a spring form (28 cm in diameter) and pour in a batter. Bake for 25 minutes.

For filling:
250 g raspberry
100 g blueberry
2 tablespoons sugar

Combine berries with sugar and grind in the blender.

For frosting:
250 g mascarpone cheese
2 tablespoons sour cream
2 tablespoons powdered sugar
50 g chocolate, grated

 Whisk mascarpone with mixer and gradually add sour cream and powdered sugar.

Leave a sponge cake in a spring form! When a sponge is ready pour berries over top and leave for 1 hour to cool. Now pour over a mascarpone cream and sprinkle with chocolate. Place the cake into refrigerator for 5 hour or overnight.


Смачного!

Enjoy!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...