Це один з найсмачніших кексів, які я коли небудь пробувала! Не дивлячись на такі прості інгредієнти цей кекс справді посів перші місця в моєму списку улюблених рецептів.
This is the one of the best coffee cake recipe from now. To make this cake is a piece of cake, but it doesn't change anything, the taste is so good!
Спочатку я хотіла спекти булочки з корицею, так звані Cinnabons, купила крем сир для глазурі, але подумала: чим не краще спекти кекс, теж з корицею, але приготування набагато простіше?:)) Замість запропонованої автором глазурі з цукрової пудри, я полила кекс кремом з кремчізу. Ви ж можете приготувати глазур з молока і цукрової пудри, від цього смак кексу не постраждає, тож обирайте на свій смак.
Primarily I wanted to bake Cinnabons, but thought: why not to bake coffee cake which is much more easier to do?:)) I made the cream cheese frosting instead of powdered sugar icing, so choose that frosting as you please.
120 г м'якого масла
150 г цукру
2 яйця
1 ч.л. ванільного екстракту
230 г борошна
10 г розпушувача
250 г сметани
1 ч.л. кориці
Для крему:
125 г сиру Філадельфія
3 ч.л. цукрової пудри
Приготування:
Масло збиваємо з цукром, окремо просіюємо борошно з розпушувачем, додаємо корицю. Тепер до масла додаємо яйця та ваніль, ретельно перемішуємо. Всипаємо борошно чередуючи з сметаною, так постійно помішуючи замішується однорідне тісто. Виливаємо тісто в змащену маслом форму для кексу та ставимо випікатись при 180 гр. 40-45 хв.
Для крему розітріть сир з цукровою пудрою. Коли кекс повністю охолоне, полийте верх кремом. Смачного!
Ingredients:
120 g butter, softened
150 g sugar
2 eggs
1 teaspoon vanilla extract
230 g flour
10 g baking powder
250 g sour cream
1 teaspoon grounded cinnamon
For frosting:
125 g cream cheese
3 teaspoons powdered sugar
Beat butter with sugar till creamy. In another bowl sift flour with baking powder and cinnamon. Add to the butter eggs and vanilla, mix well. Gradually add flour alternating with sour cream keep on stirring until well combined. Pour the batter into buttered cake pan and bake at 180 C for 40-45 minutes. Let cool.
For frosting: stir cream cheese with powdered sugar. Pour the frosting over the cake. Enjoy!
Не знаю як ви, а я вже відчуваю осінь) хоч я не встигла напекти багато солодкого з ягодами, я зовсім не розчарована, попереду чекає ще дуже багато смачних випробовувань:)
Рецепт кексу від eatmeblog.com
I don't know how about you bu I feel a fall) I needed more time for summer baking like galettes or anything else with berries but I'm not dissapointed, a lot of recipes are waiting ahead)
the cinnamon coffee cake recipe adapt. from eatmeblog.com
какие аппетитные фотографии!
ВідповістиВидалитиmary2be.blogspot.com
Yum! This looks so delicious Solya. I love coffee cake and I love anything with cinnamon. I wish we could meet up for coffee and bake treats together. That would be a fun afternoon!
ВідповістиВидалитиI'm so glad you liked this Melissa! It's a good idea, I agree it would be a great to spend time together:)
ВидалитиФайний кексик... і поливка смачненька)
ВідповістиВидалитиДякую:) кексик дуже файний, аж знов захотілось спекти!
Видалити