понеділок, 11 липня 2016 р.

Торт "Графські руїни" / Meringue Cake "Earls ruins"

Цього літа я відкриваю для себе просто чудові і прості в приготуванні торти і десерти, наприклад, сьогоднішній рецепт підкорив моє серце, і я вже вдруге за місяць готую цю невагому смакоту! 

This summer is better placed to do light and simple desserts and cakes. I made this meringue cake twice per month and I totally in love with meringue here and now.


Взагалі цього року для мене меренга посідає перше місце серед випічки, мені хочеться пекти все де є меренга, так от коли похолодає я обов'язково спечу торт Снікерс:)

Actually in this year I loved to cook meringue like never before. So I'm going to make one more cake with meringue, this cake famous as Snickers:)


Мені хотілось зробити якомога більше фотографій Графських руїн, але чесно, не маю звички викладати багато фото. Але думаю ви помітили, що торт виглядає незвично і цікаво. Ви можете додати йому більшої величності прикрасивши улюбленими ягодами чи посипавши різними горішками:) 

З цієї кількості білків виходить невеликий торт, приблизно на 5-6 порцій.

Для бізе потрібно:
3 білка
150 г цукру

Для крему:
150 г масла
5 ст.л. згущеного молока

Для декору:
80 г шоколаду
2 ст.л. вершків
горіхи

Приготування:
1. Духовку вмикаємо на 110 гр. Готуємо бізе: холодні білки збиваємо в піну 3 хв. на середній швидкості міксера. Поступово всипаємо цукор і збиваємо білки ще 5-6 хв.
На деко застелене пергаментом викладаємо десертною ложкою бізе. Ставимо сушитись 1,5 години, після цього залишаємо бізе остигати в закритій духовці.

2. Для крему спочатку збиваємо м'яке масло, поступово додаємо згущене молоко і збиваємо до кремоподібного стану.

3. Окремо розтоплюємо шоколад з вершками. Горіхи подрібнюємо.

4. Тепер збираємо торт. Скріплюємо бізе між собою кремом, можна вмочувати кожне бізе в крем або змащувати бізе ложкою. Складаємо бізе одне на одне, формуючи вежу. Тепер поливаємо бізе шоколадом і прикрашаємо горіхами.
Торт ставимо в холодильник на кілька годин, а тоді подаємо до столу;)

For meringue:
3 egg whites
150 g sugar

For cream:
150 butter, softened
5 tablespoons sweet condensed milk

For decoration:
chocolate glaze
chopped nuts

Directions:

1. Prepare meringue: whisk egg whites for 3 minutes, then gradually add sugar and whisk until stiff peak forms. Spoon meringue onto lined trays by using a dessert spoon. Bake meringues 1 hour 30 minutes in preheated oven to 110 C. Turn oven off and leave meringues in oven to cool completely.

2. For cream whip butter, then gradually pour condensed milk, whip until creamy.

3. Prepare chocolate glaze, chop the nuts.

4. Assamble cake: dip each meringue into cream, arrange on the plate, form a mountain. Pour over chocolate glaze and sprinkle nuts. Place a cake into fridge for a couple hours.


П.С. Цей торт для солодкоїжок:)
Смачного!

P.S. This cake is special for sweet tooth:)
 Enjoy!


3 коментарі:

  1. вот это ты супер-кондитер! молодчина!
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. Looks so yummy and delectable. I love Snickers candy bars so this is a perfect desert for me.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...