пʼятниця, 1 липня 2016 р.

Pavlova

Торт Павлова є дуже популярним, і кожне його фото зачаровує!Я не можу передати словами, як сильно мені сподобався цей простенький торт. В його приготуванні не має нічого складного, а для літніх днів такий десерт дарує неабияку насолоду. Рекомендую:)


Pavlova cake is very popular in the web and every it's photo is charming and tempting! I suggest you to try this simple recipe, the taste is awesome:)



Для меренги потрібно:
4 білки
200 г цукру
1 ч.л. лимонного соку
3 ч.л. кукурудзяного крохмалю

Для крему:
200 мл. вершків 33%
2 ст.л. цукрової пудри

Для декору:
ягоди

Приготування:

Для меренги: збиваємо холодні білки, спочатку з лимонним соком, 2-3 хв., поки білки стануть об'ємними. По трохи всипаємо цукор і збиваємо білки ще хвилин 5-6, в останню чергу додаємо кукурудзяний крохмаль і акуратно перемішуємо. Білки повинні добре тримати форму і не переливатись.
На пергамент викладаємо два гнізда (тобто в нас виходить з цієї кількості два невеликих торта). Сушимо меренги при 110 гр приблизно 1,5 години. Головне старайтесь не пересушити, тому що в ідеалі має бути злегка волога серединка, тоді торт буде гарно різатись, а не ламатись.

Для крему збиваємо вершки з цукровою пудрою до стану густої сметани.

Коли меренга охолоне, викладаємо в центр крем і прикрашаємо ягодами. Подавайте торт одразу, тому що такий торт не зберігається. 
Смачного:)



For meringue:
4 egg whites
200 g sugar
1 teaspoon lemon juice
3 teaspoons cornflour

For filling:
200 ml double cream
2 tablespoons powdered sugar

For decoration:
berries

Method:
Whisk whites with lemon juice for 2-3 minutes, then gradually add sugar and whisk until you get glossy peaks. Sprinkle over the cornflour and gently fold in with a spoon.
Divide meringue and form two circles, deepen the center and even the sides.
Cook meringue in preheated oven to 110 C approximately 1,5 hour. Turn off the heat and leave the meringue cool completely in the oven.

For filling just firmly whip double cream with powdered sugar.

Before serving pile the cream into Pavlova and dress with berries. Serve Pavlova straightaway. Enjoy:)


6 коментарів:

  1. Павлову люблю, но сама никогда не делала)))
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) однозначно Павлова очень вкусный торт, если будет время попробуй приготовить)

      Видалити
  2. I love anything with meringue. I always loved it as a kid and thought it was magical how it turned into those peaks just by whisking.
    LaToya
    www.toyastales.blogspot.com

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...