середа, 29 червня 2016 р.

Простий овочевий гарнір / Simple Vegetable Side Dish

Всім привіт!
Якщо ви вже давно читаєте мій блог або заходили в архів, то знаєте, що я дуже люблю готувати страви з кабачком. Всі вони швидко готуються, поживні та корисні. 
Сьогодні пропоную вам знову ж таки просту літню страву, яка смакує як гарячою так холодною, можна подавати до молодої картоплі, м'яса або риби. 


Hi there! Today I want to share one more simple zucchini dish recipe, which you can serve with potatoes, meat or fish. Thus it's a perfect summer side dish!
Інгредієнти:
1 середній кабачок
2 моркви
1 цибулина
сіль, перець
2 ст.л. сметани
олія

Приготування:
Кабачок чистимо, якщо є великі зерна, їх можна видилити. Кабачок ріжемо півкільцями і обсмажуємо на олії. В окремій сковорідці тушимо терту моркву і порізану півкільцями цибулю. Додаємо спеції за смаком. 
Коли овочі готові, змішуємо смажуний кабачок з морквою, додаємо сметану і тушимо овочі разом ще 5 хв.
Смачного!

Ingredients:
1 medium zucchini
2 carrots
1 onion
salt, pepper
2 tablespoons sour cream or heavy cream
oil

Direction:
Pour enough oil into frying pan, heat over medium heat. Peel zuccHini, cut into half-rounds, fry into pan. In another frying pan stew grated carrots and sliced onion, add salt and pepper to your taste. When vegetables are ready just combine zucchini with carrots, pour sour cream and stew at least 5 minutes.
Enjoy!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...