У мене зовсім не виникали сумніви щодо цього пирога - тут чудово поєднуються усі інгредієнти, а якщо ви любите десерти в яких поєднується кисле з солодким, то неодмінно прочитайте як приготувати цей пиріг)
I didn't have doubts about the taste of this pie - ingreadients are perfect combined and if you like sour-sweet desserts today's recipe is for you)
Тісто:
100 г масла
2 яйця
120 г цукру
10 г ванільного цукру
1 ч.л.розпушувача до тіста
160 г борошна
Начинка:
350 г консервованої вишні
Штрейзель:
50 г грецьких горіхів
100 г масла
100 г борошна
100 г цукру
Приготування:
Пиріг розрахований на форму діаметром 24 см.
Спершу потрібно викласти вишню у друшляк і беремось готувати тісто: м'яке масло розтираємо з цукром, додаємо яйця і перемішуємо. Тепер просіюємо борошно і розпушувач і замішуємо тісто, воно виходить таке як на оладки.
Готуємо штрейзель: горіхи подрібнюємо, змішуємо з цукром, додаємо масло і борошно і розтираємо руками.
Тепер виливаємо тісто у змащену маслом форму, зверху викладаємо вишню і посипаємо штрейзелем.
Випікається пиріг при 180 гр. приблизно 35-40 хв.
Смачного!
Ingredients:
For dough:
100 g butter, softened
2 eggs
150 g sugar
10 g vanilla sugar
1 tsp baking powder
160 g flour
For filling:
350 g canned sour cherries, drained
For streusel:
50 walnuts,chopped
100 g butter
100 g flour
100 g sugar
Method:
Make the dough: mix butter with sugar. stir in eggs, sift flour with baking powder andstir until well combined. For streusel you just need to mix walnuts with sugar, add butter and flour, mix by your hand until crumbs. Assemble: take a springform 24 cm. in diameter, grease a little, pour in a dough, cover the dough with cherries and sprinkle streusel over top. Bake pie in preheated to 180 C oven for 35-40 min.
Enjoy!
Рецепт з мого надійного джерела cookorama.net, з моїми невеликими змінами:)
Немає коментарів:
Дописати коментар