середа, 14 грудня 2016 р.

Butterscotch Chocolate Chip Bars

Я вже давно вподобала собі так звані батончики (bars) на зарубіжних кулінарних блогах і тепер попробувавши їх зрозуміла чому ця випічка така популярна. По-перше це смачно, по-друге рецепт можна легко змінювати, ну а по-третє виглядають такі батончики дуже апетитно:) Час від часу я люблю відвідувати сайт http://cupcakesandcashmere.com, там я давно помітила рецепт самих простих батончиків з шоколадними краплями і ірискою. Я не купила такі кондитерські краплі, а замінила їх на звичайний шоколад і звичайний ірис, тому за виглядом мої батончики відрізняються проте це абсолютно мене не розчарувало, тому що смак батончиків мені дуже і дуже сподобався.



I love to visit http://cupcakesandcashmere.com from time to time and I've found the butterscotch chocolate chip bars recipe  there so far. But now I understand why this recipe is so popular, these bars are amazing and this recipe is worth to try! Thanks Emily for sharing. P.S. I used chopped chocolate instead of chocolate chips, that's why my bars are darker than you can see on Emily's photos.



Потрібно:
200 г розтопленого масла
120 г цукру
10 г ванільного цукру
2 яйця
250 г борошна
1 ч.л. розпушувача
1/4 ч.л. соди
50 г подрібненої іриски
100 г подрібненого шоколаду або шоколадних крапель

Приготування:
Масло збиваємо міксером разом з цукром протягом 1 хвилини, додаємо яйця і збиваємо ще раз поки маса буде однорідною. В окремій посудині змішуємо сухі інгредієнти. Змішуємо сухі інгрієнти з мокрими, перемішуємо лопаткою і всипаємо шоколад з ірисками. Невелику квадратну форму при потребі застеляємо пергаментом або змащуємо маслом і виливаємо туди тісто. Випікаємо пиріг протягом 35-40 хв. при 180 гр. Даємо повністю охолонути і тоді нарізємо пиріг порційними кубиками і подаємо до столу.


You need:




200 g butter, melted
120 g sugar
10 g vanilla sugar
2 eggs
250 all purposed flour
1 teaspoon baking powder
1/4 teaspoon baking soda
50 g butterscotch chips
100 g chcocolate chips

Preheat oven to 350 F (180 C)
In a large stand mixer combine melted butter with sugar and mix with whisk attachment for 1 minute until combined. Add the vanilla and eggs and mix until fully incorporated.
Mix flour with baking powder and soda into another large bowl, then gradually add to the butter mixture, stir well. Stir in the chocolate and butterscotch chips.
Prepare square baking pan 9x9, line it with parchment paper and pour in batter and transfer it into the oven. Bake for 35-40 min. Let completely cool, then cut and serve.


Смачного!

Enjoy!

4 коментарі:

  1. Дякую за рецепт, смачні тістечка!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я дуже рада, що рецепт вам пригодився:)

      Видалити
  2. I would eat all of these up. Butterscotch is one of my favorites!Fantastic post. Happy Holidays!
    LaToya
    www.toyastales.blogspot.com

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...