четвер, 26 січня 2017 р.

Торт "Молочна дівчинка / Cake "Milky girl"

Сьогодні мова піде про надзвичайно ніжний тортик, який ще до того готується дуже просто. Цей торт асоціюється в мене з чимось невагомим, легким і повітряним, наприклад з хмаринкою) Приготування займає зовсім мало часу, і як такого клопоту не виникає взагалі, головне не перетримати коржі і одразу знімати пергамент. А також серйозно підійдіть до вибору сметани для крему, тому що самі знаєте яка капризна вона може бути, або просто купіть загущувач до сметани, так на всякий випадок:) ну от, здається не так страшно, правда? Тому сміло відтворюйте рецепт і смакуйте на здоров'я.


Today I have a super easy cake recipe/ When I saw such simple direction where are the same simple ingredients I decided to bake that cake immediately. And it was a very good decision:) So if you are interested in let me tell you how to prepare this tasty dessert.



Інгредієнти:
Для тіста:
2 яйця
1 банка згущеного молока
1 скл. борошна
15 г розпушувача

Для крему:
400 г сметани (20% і більше)
120 г цукру

Приготування:

1. Готуємо тісто. Збиваємо яйця міксером і по трохи вливаємо згущене молоко. Просіюємо борошно і розпушувач. Тісто виходить досить рідким, приблизно таке як на оладки.
На деко ставимо пергамент, малюємо коло діаметром 26 см. Викладаємо 3 ст.л. тіста і розправляємо по колу. Випікаємо 5 хв. при 200 гр. до легкого рум'янця. Готовий корж відразу перевертаємо і знімаємо пергамент. Це потрібно робити швидко, тому що пергамент не зніметься легко якщо корж охолоне. Так випікаємо ще три коржі. Холодні коржі перемащуємо кремом. Для крему збиваємо сметану з цукром. При необхідності додаємо загущувач. Торт ставимо настоятись кілька годин.

Рівномірно розмащуємо тісто по колу і ставимо в духовку / evenly spread batter and place to bake into oven

Випікаємо до легкого рум'янця / Bake until light brown

Швидко знімаємо пергамент / quickly remove parchment paper

і даємо коржам повністю охолонути / let each layer to cool completely

Ingredients:
For batter:
2 eggs
400 g condensed milk
1 cup flour
15 g baking powder

For frosting:
400 g sour cream (20% fat or more)
120 g sugar

Directions:

1. Make batter: Beat eggs, gradually pour in condensed milk. Beat a few minutes. Sift flour with baking powder and mix batter until well combined. The batter has consistency like a pancakes mixture. Place on a baking sheet a parchment paper, draw a circle 26 cm in diameter, spoon 3 tsablespoons of batter in the center and spread according to circle (look at pictures above). Bake the layer in preheated oven to 200 C for 5 minutes until light brown. Then immediately turn upside down the parchment paper and remove it from layer. Bake the rest 3 layers as well. Let layers cool completely.
Make frosting: beat sour cream with sugar until smooth. Spoon frosting between layers and decorate cake to your taste. Let cake to soak for 3-4 hours.


Рецепт з сайту dreamfood.ua/

Смачного!

Enjoy!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...