понеділок, 6 лютого 2017 р.

Рогалі з голландським сиром / Cheese Crescents

Я продовжую готувати за рецептами Дарії Цвєк. Сьогодні пропоную вашій увазі несолодку випічку - рогалики до тіста яких входить твердий сир. Структура тіста виходить дуже ніжною та слоїстою, тому ці рогалики хоч і несолодкі проте також дуже смакують з кавою:)


I'm keeping put to use a book written by ukrainian gourmet Dariya Cvek. Today I'd like to share one more good savory recipe as cheese crescents. These crescents have very delicate and puff structure, so I suggest relish them with coffee:)



Інгредієнти:

150 г масла
150 г борошна
100 г сиру
1-2 ст.л. води
1 жовток

Приготування:
Посікти масло з борошном, додати натертий на тертці сир, жовток, 1-2 ст.л. води, замісити , тісто, розкачати, нарізати на смуги, а смуги - на маленькі трикутнички, виробити рогалі і пекти в гарячій духовці (210-220 гр.) протягом 15 хв.

Ingredients:
150 g butter
150 g flour
100 g hard cheese
1-2 tblsp. water
1 egg yolk

Directions:
Rub butter with flour, add grated cheese, egg yolk, water, knead a dough. Roll the dough, cut strips, then strips cut into triangles. Roll a crescents, place on baking sheet and bake in preheated oven to 210-220 C for 15 minutes.



Смачного!

Enjoy!




2 коментарі:

  1. Як же воно смачно виглядає! Потрібно буде спробувати. Дякую:)

    Буду рада дружбі блогами Julia Shkvo

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рада знайомству! Дякую що завітала в гості:)
      Хоча я більше печу солодке, але ці рогалики мені дуже сподобались. Тому пробуй на здоров'я, думаю тобі теж будуть смакувати:)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...