Я продовжую готувати за рецептами Дарії Цвєк. Сьогодні пропоную вашій увазі несолодку випічку - рогалики до тіста яких входить твердий сир. Структура тіста виходить дуже ніжною та слоїстою, тому ці рогалики хоч і несолодкі проте також дуже смакують з кавою:)
I'm keeping put to use a book written by ukrainian gourmet Dariya Cvek. Today I'd like to share one more good savory recipe as cheese crescents. These crescents have very delicate and puff structure, so I suggest relish them with coffee:)
Інгредієнти:
150 г масла
150 г борошна
100 г сиру
1-2 ст.л. води
1 жовток
Приготування:
Посікти масло з борошном, додати натертий на тертці сир, жовток, 1-2 ст.л. води, замісити , тісто, розкачати, нарізати на смуги, а смуги - на маленькі трикутнички, виробити рогалі і пекти в гарячій духовці (210-220 гр.) протягом 15 хв.
Ingredients:
150 g butter
150 g flour
100 g hard cheese
1-2 tblsp. water
1 egg yolk
Directions:
Rub butter with flour, add grated cheese, egg yolk, water, knead a dough. Roll the dough, cut strips, then strips cut into triangles. Roll a crescents, place on baking sheet and bake in preheated oven to 210-220 C for 15 minutes.
Смачного!
Enjoy!
Як же воно смачно виглядає! Потрібно буде спробувати. Дякую:)
ВідповістиВидалитиБуду рада дружбі блогами Julia Shkvo
Рада знайомству! Дякую що завітала в гості:)
ВидалитиХоча я більше печу солодке, але ці рогалики мені дуже сподобались. Тому пробуй на здоров'я, думаю тобі теж будуть смакувати:)