вівторок, 30 липня 2019 р.

Пиріг "Сльози Ангела" / Angel's Tears pie

У списку моїх улюблених рецептів поповнення - я просто в захваті від цього дивовижного пирога!!! Останнім часом я печу лише перевірені рецепти зі свого блогу, проте я надалі хочу знаходити різні нові смаколики і тішити ними своїх рідних.


My favourite list of recipes has an addition - I'm in love with new pie recipe!!! I often bake my tried and favourite pastries but I don't mind to try something new and treat my family at the weekend.
Maybe you're wonder of the name of that pie - the thing is that after completely cool and soak the top of pie becomes covered with little drops and it looks like a magic:) there are a lot of different names of this pie, but I choose the most popular version:)


Пиріг "Сльози Ангела" дуже ніжний, легкий в приготуванні, він обов'язково сподобається вам якщо ви любите випічку з сиром, тому що в цьому рецепті немає нічого лишнього.



Приготування/Directions:

Рецепт розрахований на роз'ємну форму 24 см. / Prepare springform 24 cm.

1. Спочатку готуємо тісто: просіюємо 150 г борошна з 0,5 ч.л. розпушувача. Додаємо 80 г холодного масла і швидко розминаємо рукою, щоб масло не встигло розтопитись. Додаємо 1 яйце і замішуємо тісто. Загортаємо в харчову плівку та ставимо в холодильник на 15-20 хв.

1. For dough: sift 150 g flour with 0,5 teaspoon baking powder. Add 80 g cold butter and knead promptly by hand until crumbs. Add 1 egg and knead until dough forms. Wrap dough and place into refrigerator for 15-20 min.



2. Для начинки з'єднуємо всі інгредієнти: 450 г домашнього сиру, 100 г цукру, 30 г манної крупи, 80 г сметани, 3 жовтки (білки відкладаємо в чистий посуд), ваніль, цедра лимона за бажанням. Все гарно змішуємо за допомогою блендера.

2. For filling mix with a blender: 450 g cottage cheese, 100 g sugar, 30 g semmolina, 80 g sour cream, 3 egg yolks (place whites into clean and dry bowl), vanilla, lemon zest if desired.


3. Роз'ємну форму застеляємо пергаментним папером. Розподіляємо тісто формуючи невеликі бортики. Наколюємо тісто виделкою.

3. Line a springform with parchment paper. Evenly smooth dough, press firmly against bottom and sides. Make pin holes using a fork.


4.Зверху виливаємо сирний крем.

4. Pour over a cheese filling.


5. Випікаємо пиріг при 180 гр 30-35 хвилин.

5. Bake in preheated oven to 180 C for 30-35 minutes.

6. Поки печеться пиріг робимо суфле: збиваємо білки, що залишились, поступово додаємо 70 г цукру. Збиваємо в піну, але не до стану піків, як на безе.

6. Meanwhile beat up egg whites with a hand mixer, gradually add 70 g sugar. Do not make glassy mixture like for meringue, it's enough to make light fluffy mousse.


7. Витягуємо пиріг з духовки, зверху рівномірно викладаємо збиті білки і ставимо знов у духовку на 10 хв. Готовий пиріг ставимо повністю охолодитись, після чого зберігаємо у холодильнику. Чарівні краплинки, тобто сльози, починають появлятись після повного охолодження пирога:)

7. Get pie out from oven, evenly pour beaten whites and bake for 10 min. Then let pie completely cool and keep in refrigerator. The fairy tears appear on completely cooled pie:)



Рецепти такого пирога практично ідентичні на всіх сайтах, але я керувалась одним джерелом, це сайт simya.com.ua. Дякую!

А вам бажаю смачного і побільше чарівних моментів кожного дня!

Wish you to have a lot of fairy moments every day! Enjoy!


2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...