Сьогодні хочу опублікувати рецепт, який знадобиться кожній господині. Це найлегший рецепт, який можна відтворити в будь який час!
Today I'd to share the easiest pie recipe which you can make at any time!
Інгредієнти:
320 г борошна
200 г цукру
8 г розпушувача
180 г молока
100 г олії
щіпка солі
4 яйця
300 г абрикосів, або суміш ягід на ваш смак
За допомогою виделки змішуємо 4 яйця з олією та молоком.
В окремій посудині перемішуємо борошно, розпушувач, сіль та цукор.
Тепер виливаємо рідкі інгредієнти до сухих та швидко перемішуємо.
Абрикоси миємо та обсушуємо, нарізаємо.
Беремо форму для випічки розміром 20 на 30 см і застеляємо пергаментом. Виливаємо тісто у форму, зверху рівномірно викладаємо порізані абрикоси.
Випікається пиріг при 180 С 45 хв. Готовність можете перевірити шпажкою.
Готовий пиріг ставимо охолонути, після чого посипаємо цукровою пудрою. Смачного!
Смачний рецепт завдячую Лесі (cookorama.net)
Ingredients:
320 g flour
200 g sugar
8 g baking powder
180 g milk
100 g oil
pinch of salt
4 eggs
300 g pitted sliced apricots or mix of your favourite berries
Directions:
In a large bowl mix together eggs with milk and oil.
In another bowl mix up flour, salt, baking powder and sugar.
Now pour liquid ingredient to dry and stir promptly.
Line pie dish (30x20 cm.) with perchment paper and pour in a batter, place over top sliced apricots.
Bake pie in preheated oven to 180 C for 45 min. Let it cool completely.
Decorate with powdered sugar. Enjoy!
Lovely recipe and images! I have a few recipes for apple cake but I did know this one :-)
ВідповістиВидалитиThank you! I desire to bake so many pies but it seems unreal at the moment:( wish to come back with a new yummy recipes:)
Видалити