вівторок, 16 червня 2020 р.

Шарлотка з полуницею/ Strawberry Charlotte

Цього року з полуницями повна халепа, і дорога і не зовсім смачна. Але потішити себе випічкою чи десертами з полуниці все таки варто! Пропоную дуже простий рецепт шарлотки з полуницею - дуже смачно!


I would like to share the simple but so tasty strawberry Charlotte recipe. Yum!


300 г полуниці миємо та обсушуємо паперовим рушником. Ріжемо довільно, можна наполовину чи ще менші кусочки.
4 яйця збиваємо міксером пару хвилин, поступово всипаємо 200 г цукру і продовжуємо збивати масу протягом 5 хвилин. В окремій посудині просіюємо 200 г борошна і 1 ч.л. розпушувача. 
З'єднуємо яєчну масу з борошном.
Роз'ємну форму діаметром 25 см. застеляємо пергаментом і змащуємо маслом. Виливаємо тісто у форму, зверху викладаємо полуницю у довільному порядку. Випікається пиріг при 190 грн. 35-40 хв.
Смачного!:)

First of all take 300 g strawberries, wash&dry. Cut into half.
Then beat 4 eggs, gradually add 200 g sugar and keep beating during 5 min. In another bowl sift 200 g flour with 1 teaspoon baking powder.
Now add flour to egg mixture and mix with a spatula until well combined.
Prepare springform (25 cm.in diameter) with parchment, grease a little bit. Pour in a batter and put on top a strawberries.
Bake pie in preheated oven to 190 C for 35-40 min. Enjoy!:)




Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...