неділя, 7 жовтня 2012 р.

Цукрове печиво

Легке, повітряне та крихке печиво, дуже просто та швидко готується, тому якщо ви шукаєте рецепт звичайного печива, в інгредієнтах якого прості складники - сміло обирайте цей:


Приготування:
1. Змішуємо 2 скл. борошна (об'єм склянки = 250 г) з 0,5 скл. цукру (я додавала менше цукру, тому що зверху це печиво змащуємо білком збитим з цукром + я планувала перемащувати печиво шоколадом);
2. Тепер розтираємо борошно з цукром разом з 200 г розм'якшеного маргарину. Додаємо трішки солі, 1 яйце і 1/4 ч.л. соди, яку погашуємо оцтом. Вимішуємо м'яке тісто.
3. Розкочуємо тісто товщиною 2-3 см. За допомогою форм для печива вирізаємо фігурки. Поверх змащуємо збитим білком з цукром та ставимо у розігріту духовку (180 гр.) на 15 хвилин (до легкого рум'янця).
Смачного)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...