неділя, 16 грудня 2012 р.

Печиво "Серпантин"

Привіт) сьогодні я повернулась з відпочинку в Карпатах і готова поділитись рецептом смачного печива, яке я спекла напередодні. Печиво "Серпантин" я пекла і раніше, воно сподобалось мені своїм виглядом. Але це не єдиний плюс: тісто печива пісочне, солодке на смак, а також печиво гарно зберігається і зовсім не втрачає смаку. Раджу попробувати спекти на свята це печиво, воно святкове і оригінальне на вигляд. 
До ранкової кави було дуже смачно))


Рецепт з сайту dreamfood.com.ua

Що потрібно:
200 г маргарину;
200 г цукру;
2 шт. яєць;
400-450 г борошна;
1 ч. л. розпушувача;
3-4 ст. л. какао;
1. Розтираємо маргарин з цукром. Додаємо яйця, все перемішуємо:
 2. Додаємо борошно з розпушувачем та замішуємо тістою
 Тісто замішується не менше 5 хвилин:
3. Стільничку добре підсипаємо борошном, ділимо тісто на 2 частини: до однієї додаємо какао, та вимішуємо, а другу частину тіста відкладаємо в сторону:

 4. Кожну частину тіста розкочуємо в пласт квадратної форми. Тепер викладаємо білий квадрат тіста на чорний (чи навпаки) та скручуємо рулет:
 Ставимо тісто в морозильну камеру на 10-15 хвилин.
5. Тепер ріжемо рулет на порційне печиво (товщиною 1 см.) У духовці тісто виросте, і печиво вийде досить великим.
 6. Випікається печиво при темп. 180 гр. приблизно 25 хв. (повинне злегка підрум'янитись).
Печиво готове! Смачного))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...