субота, 1 грудня 2012 р.

Скони (scones)

Мені не віриться що сьогодні вже 1 грудня! На вулиці так прохолодно, похмуро, але мій настрій дуже позитивний, хочеться стільки всього зробити))
Відганяємо похмуру погоду і поганий настрій, краще думати про те, що зима приносить нам дуже гарні свята, і гарні враження, які дуже залежать від нас самих;-)
А тепер про супер-смачні булочки, які я спекла вперше лише на цьому тижні. Я просто повинна була повторити цей рецепт вчора ввечері - настільки смачно! Тепер мені хочеться готувати скони якомога частіше, а так як я дуже рідко їм варення, думаю цього року я поставлю свій власний рекорд=)

Рецепт з блогу foodpourvous.blogspot.com

260 г борошна;100 г масла;
щіпка солі;
50 г цукру;
1 ч.л. розпушувача;
120 мл. молока;
1 яйце;
Масло, сіль, цукор, розпушувач розтираємо з борошном до крихти. Додаємо молоко та яйце, виішуємо тісто. Тепер порціями, за допомогою ложки, викладаємо скони на деко для випікання. Виходить приблизно 8-9 шт. Випікати скони слід при 180 гр. - 25-27 хвилин.
Смачно разом з маслом та варенням:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...