А зараз у мене є новий рецепт печива, тісто до якого готується з домашнього сиру, тому смак зовсім інший і начинка ще простіша аніж у стандартних "конвертах".
Справа у тім, що я дуже люблю тісто на основі домашнього сиру, воно завжди вдале, і підходить як і для солодкої так і для соленої випічки. Наприклад піца з сирним тістом, моя найулюбленіша (дивіться сюди).
Ну і врешті печиво, ніжне, солодке і з прекрасним ароматом, до кави саме те що душа бажає))
Чудовий рецепт знайшла тут: http://www.say7.info/cook/recipe/94-Tvorozhnoe-pechene.html
Приготування:
200 г розмягшеного масла (можна замінити на маргарин) розтираємо з 150 г цукру. Далі додаємо 400 г домашнього сиру (у мене нежирний), все добре перемішуємо. Всипаємо 300 г борошна та 2 ч.л. розпушувача. Замішуємо тісто.
Тепер підсипаємо стільницю борошном та розкачуємо тісто у квадрат товщиною 3-5 мм. Вирізаємо квадратики (8*8 см. або 10*10). Середину кожного квадрата посипаємо цукор:
Викладаємо печиво на деко та ставимо у розігріту на 180 гр. духовку на 20-25 хвилин.
Це все)) Порція виходить немаленькою, тим більше що більше 2 конвертиків на раз не з'їсиш, мабуть)))))
Смачного вам та гарного дня!
Я ся торчу від одного вигляду.Ням-ням
ВідповістиВидалитиПозитивно)))) дякую!)
ВидалитиСмачне печиво. Малому сподобалось. Правда, у мене не всі вдалися. Деякі розповзлися, получилися напіврозкриті конвертики. Але не жалівся ніхто
ВідповістиВидалитиОксана, дякую за відгук!
ВидалитиЯ не один раз пекла такі конвертики, результатом завжди була задоволена, можливо в Тебе був вологіший сир і потрібно було додати трохи більше борошна.