вівторок, 2 квітня 2013 р.

Сирне печиво "Конвертики"

Багато хто звик, що у таких конвертиках начинкою є яблука, у тому числі і я) Якщо вас цікавить такий рецепт клікайте сюди.
А зараз у мене є новий рецепт печива, тісто до якого готується з домашнього сиру, тому смак зовсім інший і начинка ще простіша аніж у стандартних "конвертах".
Справа у тім, що я дуже люблю тісто на основі домашнього сиру, воно завжди вдале, і підходить як і для солодкої так і для соленої випічки. Наприклад піца з сирним тістом, моя найулюбленіша (дивіться сюди).
Ну і врешті печиво, ніжне, солодке і з прекрасним ароматом, до кави саме те що душа бажає))


Чудовий рецепт знайшла тут: http://www.say7.info/cook/recipe/94-Tvorozhnoe-pechene.html


Приготування:
200 г розмягшеного масла (можна замінити на маргарин) розтираємо з 150 г цукру. Далі додаємо 400 г домашнього сиру (у мене нежирний), все добре перемішуємо. Всипаємо 300 г борошна та 2 ч.л. розпушувача. Замішуємо тісто.
Тепер підсипаємо стільницю борошном та розкачуємо тісто у квадрат товщиною 3-5 мм. Вирізаємо квадратики (8*8 см. або 10*10). Середину кожного квадрата посипаємо цукор:

І зчіплюємо краї, таким чином:



Викладаємо печиво на деко та ставимо у розігріту на 180 гр. духовку на 20-25 хвилин.


Це все)) Порція виходить немаленькою, тим більше що більше 2 конвертиків на раз не з'їсиш, мабуть)))))
Смачного вам та гарного дня!

4 коментарі:

  1. Я ся торчу від одного вигляду.Ням-ням

    ВідповістиВидалити
  2. Смачне печиво. Малому сподобалось. Правда, у мене не всі вдалися. Деякі розповзлися, получилися напіврозкриті конвертики. Але не жалівся ніхто

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана, дякую за відгук!
      Я не один раз пекла такі конвертики, результатом завжди була задоволена, можливо в Тебе був вологіший сир і потрібно було додати трохи більше борошна.

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...