вівторок, 16 липня 2013 р.

Цвітна капуста по-італійськи

Легка овочева страва, смакує як з гарніром так і без:


Інгредієнти:
цвітна капуста 1 шт;
2 цибулини;
3 ст. л. маргарини;
3 помідори;
1 зубчик часнику;
100 г твердого сиру;
прованські трави;
кріп;
сіль та перець.
Приготування:
1. Очищену капусту розбираємо на суцвіття та опускаємо у кип'яток на 5 хв (вода має бути добре соленою). Воду зливаємо та залишаємо капусту остудитись;
2. Тим часом дрібно ріжемо цибулю та підсмажуємо її на маргарині (я використовувала оливкову олію);
3. Помідори опускаємо в кип'яток та знімаємо шкірку (у мене помідори були з тонкою шкіркою, тому я цей пункт пропустила). Дрібно порізані помідори додаємо до підсмаженою цибулі, солимо, перчимо, додаємо спеції, подрібнений часник та кріп;
4. Змащуємо форму для випікання маслом, викладаємо цвітну капусту, заливаємо її овочевою сумішшю та посипаємо тертим сиром;
5. Випікаємо страву 15-20 хв. при 180 гр.
Рецепт від cookorama.net

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...