четвер, 18 липня 2013 р.

Булочки з корицею

Просто чудові булочки - духмяні, в міру солодкі і апетитні на вигляд) Люблю тонкий присмак кориці, наприклад в яблучній випічці, люблю коли подають капучіно з корицею ^_^ тому й не дивно, що ця ароматна випічка мені так сподобалась)



Потрібно:

200 мл. кефіру;
100 мл. гарячої води;
50 мл. олії;
50 г цукру;
5 г сухих дріжджів;
500 г борошна;
Додатково:
1 яйце для змащування;
5 г кориці + 50 г цукру для начинки;

Приготування:

Змішуємо кефір, гарячу воду і олію. Додаємо цукор, дріжджі і борошно, замішуємо тісто. Ставимо тісто в тепле місце на 1 годину.
Стільницю підсипаємо борошно, розкочуємо тісто в прямокутник товщиною 3-4 мм. Зверху посипаємо сумішшю кориці з цукром, скручуємо тісто в рулет і ріжемо на частини шириною по 4 см. кожну.
Викладаємо булочки на деко застелене пергаментом. Верх булочок змащуємо збитим яйцем. Випікаються булочки при 200 гр. приблизно 20-25 хвилин.


Смачного!
Рецепт знайшла тут

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...