неділя, 7 липня 2013 р.

Паляниці з начинкою

Пропоную рецепт смачненьких паляниць, які можна готувати з найрізноманітнішими начинками. Тісто приємне в роботі, еластичне. Планую найближчим часом насмажити чебуреки на основі цього тіста.


Для тіста:
2 яйця;
200 г кефіру;
борошно;
Начинка:
5 середніх картоплин;
зелена цибуля;
2 шт. плавлених сирків;
1 цибулина;
1. Картоплю чистимо, відварюємо та робимо пюре;
2. Замішуємо тісто: збиваємо яйця з сіллю, додаємо кефір та підсипаємо борошно. Тісто має бути еластичним;
3. Ріжемо цибулину кубиками та обсмажуємо до золотистого кольору. Окремо нарізаємо зелену цибулю, та тремо сирки. Ці інгредієнти додаємо до пюре та добре перемішуємо;
4. Тісто потрібно дуже тонко розкачувати. Вирізаємо кружки, та начиняємо їх картоплею, краї зліплюємо (як в варениках). Кожен пиріжок акуратно розкачуємо качалкою - начинка розподіляється, і виходить паляниця:

 5. Смажимо паляниці на соняшниковій олії до золотистого кольору (олії йде досить багато, як при смаженні чебуреків);


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...