Для тіста:
2 яйця;
200 г кефіру;
борошно;
Начинка:
5 середніх картоплин;
зелена цибуля;
2 шт. плавлених сирків;
1 цибулина;
1. Картоплю чистимо, відварюємо та робимо пюре;
2. Замішуємо тісто: збиваємо яйця з сіллю, додаємо кефір та підсипаємо борошно. Тісто має бути еластичним;
3. Ріжемо цибулину кубиками та обсмажуємо до золотистого кольору. Окремо нарізаємо зелену цибулю, та тремо сирки. Ці інгредієнти додаємо до пюре та добре перемішуємо;
4. Тісто потрібно дуже тонко розкачувати. Вирізаємо кружки, та начиняємо їх картоплею, краї зліплюємо (як в варениках). Кожен пиріжок акуратно розкачуємо качалкою - начинка розподіляється, і виходить паляниця:
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар