пʼятниця, 27 вересня 2013 р.

Сирник

Дивно що в мене досі тут не написаний рецепт сирника з тістом) В нас в сім'ї всі дуже люблять такий десерт як сирник, в різних варіаціях, але зараз я хочу поділитись най-найулюбленішим рецептом;) 
Зазвичай тісто до цього сирника коричневе, за рахунок какао, але цього разу я захотіла залишити тісто світлим. 
Сирник виходить досить великим, тому його можна пекти на свята, коли чекаєш гостей:) 



Для тіста:
3 скл. борошна;
1 скл. цукру-пудри;
1 яйце ціле + 3 жовтки;
200 г масла;
1 пачка порошку для печива;
2 ст. л. какао (можна не додавати);
Приготування тіста:
1. Замішуємо тісто, розділяємо його на 2 частини. Одну частину ставимо в холодильник, другу розправляємо на форму для випікання.
Для сирної маси потрібно:
8 жовтків;
600 г цукру-пудри;
1 пачка масла;
1, 200 кг сиру;
2 ст. л. крохмалю;
1 цитрина (за бажанням);
200 г родзинок, чи цукатів на смак;
Приготування:
2. Сир перемелюємо і додаємо до нього  жовтки, пудру та м'яке масло. Білки окремо збиваємо на піну, додаємо 1 терту цитрину, 2 л. крохмалю, додаємо 200 г родзинок (цукатів). Додаємо до сиру, все вимішуємо, та викладаємо у форму поверх тіста. Беремо з холодильника другу половину тіста і тремо на великій тертці зверху на сир. Випікаємо приблизно 1,5 години при 180 градусів.


Смачного!
Рецепт від моє мами:-*

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...