понеділок, 18 листопада 2013 р.

Кокосові рогалики

Спочатку я планувала пекти звичайні рогалики по рецепту моєї мами, але коли знайшла рецепт кокосових, вирішила піти на експеримент, тому що ніколи раніше не пробувала таких рогаликів.
Тут тісто більш розсипчасте, крихке, солодке, і всередині ніякої начинки:) Відмінності між кокосовими і звичайними рогаликами очевидні, але в обох випадках що це дуже смачна, домашня випічка:)


Якщо ви любите кокосову випічку, рецепт для вас;)



Інгредієнти:
300 г борошна
200 г масла
100 г цукрової пудри
1 яйце
1 жовток
100 г кокосової стружки
Приготування:
Просіяне борошно змішуємо з цукровою пудрою, натираємо масло на грубій тертці та додаємо решту інгредієнтів. Замішуємо тісто:





Дошку легко притрушуємо борошно, розкочуємо тісто товщиною 1 см. та вирізаємо трикутники. Скручуємо рогалики і викладаємо їх на деко для випікання.



Рогалики випікаються 20-25 хвилин (до золотистого кольору) при 180 градусах.
Готові, охолоджені рогалики притрушуємо цукром-пудрою.

 
Смачного!
Рецепт з кулінарного сайту (клік)

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...