неділя, 26 січня 2014 р.

Солодкі булочки / Sweet buns




Для тіста потрібно:

400 г борошна
2 ч.л. сухих дріжджів
200 мл.молока
80 г вершкового масла
50 г цукру
1 яйце (додатково +1 для змащування булочок)

За бажанням булочки робимо з начинкою або без.

Для начинки:
200-300 г готової макової начинки

Приготування:
Розводимо дріжджі в теплому молоці, додаємо масло, яйце та цукор, перемішуємо. Просіюємо 200 г борошно, поступово замішуючи тісто додаємо решту борошна, тісто має бути приємним та не липнути до рук, тому на вимішування йде приблизно 5 хвилин:


Ставимо тісто в тепле місце на 1 годину. Воно збільшується в 2 рази:


Тісто дуже приємне в роботі.
Можна робити булочки з маковою начинкою, як зробила я.

З тіста формуємо кргулі булочки і складаємо на деко. Ставимо знов в тепле місце на 20 хвилин.



Перед випіканням змащуємо верх булочок збитим яйцем. Випікаються булочки при 180 гр. 20-25 хвилин. Орієнтуйтесь на свою духовку, оскільки верх рум'яниться дуже швидко!


Булочки дуже смачні!



2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...