середа, 9 квітня 2014 р.

Шоколадний торт з маскарпоне / Chocolate cake with mascarpone cream

Хоч цей торт зовсім не важкий в приготуванні, проте пройти повз нього неможливо! Дуже смачно:)

That cake is simple to make but the result is awesome!


Я збільшувала к-ть інгредієнтів, але рецепт напишу оригінальний, тому що як на мене пропорції ідеальні. Якщо потрібен більший торт, можна з легкістю подвоїти кількість продуктів.

Інгредієнти:
Для тіста:
300 г борошна
350 г цукру
30 г какао
2 ч.л. розпушувача
1/2 ч.л. соди
1/4 ч.л. солі
2 яйця
180 мл молока
180 мл кип'ятка
100 мл олії

Приготування:
Борошно і какао просіюємо в посудину, додаємо туди ж решту сухих інгредієнтів, перемішати. Додаємо олію, яйця та молоко, злегка збиваємо масу міксером. Вливаємо кип'яток та ще раз збиваємо тісто міксером.
Форму для випікання змащуємо маслом та виливаємо тісто. Випікаємо при 180 гр. 40-50 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Готовий корж повинен повністю охолонути, після чого розрізаємо його на дві частини.
Готуємо крем:
400 г маскарпоне злегка збиваємо міксером, порційно всипаємо 150 г цукрової пудри не перестаючи збивати. Крем має бути густим. Вливаємо приблизно 100 мл жирних вершків, продовжуємо збивати крем міксером. Я не додавала більше вершків, хоча в рецепті їх потрібно більше.
Тепер готовим кремом перемащуємо коржі та прикрашаємо торт за бажанням. Торт має постояти в холоді цілу ніч.


Фото у розрізі на жаль у мене не має, але якщо вам цікаво то в блозі автора рецепта, ви можете знайти детальніші фото (клік)
Гарного вам дня!)

Unfortunately I don't have more photos but if you are interested in you can find details here.
Thanks for stopping by! See you)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...