пʼятниця, 27 червня 2014 р.

Оладки з курячої печінки / Chicken Liver Pancakes

Страви з печінки я готую досить рідко. Найбільше люблю просто тушковану печінку в сметані (рецепт буде обов'язково) з овочами і гарніром. Недавно пробувала таку ж печінку але з грибами, страва дуже сподобалась і я подумала що вже давно не готувала щось з печінки. В архіві свого старого блогу, я знайшла оладки з курячої печінки, цим рецептом я сьогодні і буду ділитись. Готується страва швидко, порція велика, лише не забудьте про овочевий салат і легкий гарнір.

I cook liver dishes rarely, basically I stew liver in the sour cream with vegetables. In my old archives I found one good but forgotten recipe which is easy to do, just don't forget about side dish and garnish.



Інгредієнти:
500 г курячої печінки
1 цибулина
2 зубчика часника
3 яйця
60 г білого хліба
сіль, перець
олія
Приготування:
Курячу печінку миємо, пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею та часником. Хліб відмочуємо в теплій воді, відтискаємо та пропускаємо через м'ясорубку. До печінки вибиваємо яйця, добре перемішуємо, додаємо хліб, солимо та перчимо.
Смажимо оладки на добре розігрітій сковорідці з олією. Смачного)

Ingredients:
500 g chicken liver
1 large onion
2 garlic cloves
3 eggs
60 g white bread
salt, pepper
frying oil
Directions:
Mince the liver with an onion and garlic gloves in the food processor. In a small bowl pour warm water and place bread for 30 seconds, squeeze the bread from water and mince in the food processor. In a big bowl mix minced liver with eggs, bread and spices.
Heat the frying pan with oil and fry the pancakes. Enjoy!:)

4 коментарі:

  1. Very yummy. ;-)
    Lovely greets Nessa and have a wonderful weekend,,,

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. :D it's not a crime. I found some similar recipes in Google, but maybe they are not so popular in Austria. Most of people in Ukraine love liver dishes, for example fried liver with vegetables or liver cake:)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...