Літо в самому розпалі і все більше людей налаштовані відпочивати:) Проте навіть відпочиваючи хочеться чогось такого смачненького, але спека забирає будь яке бажання йти на кухню! Для таких спекотних днів є дуже багато експрес рецептів, коли можна легко приготувати смачні страви і десерти. Таким простим рецептом я і хочу сьогодні з вами поділитись:)
Summer has started, more and more people dream about vacation:) However even relaxation couldn't take away thoughts about delicious goodies! You can find a lot of easy recipes which are perfect for summer days and today i have one more for you:)
Цей пиріг ідеально поєднуються з сезонними ягодами.
That tart is perfect combined with seasonal berries.
Інгредієнти для тіста:
200 г борошна
100 г холодного вершкового масла
50 г цукру
1 яйце
1-2 ст.л. молока
Змішати в посудині борошно, цукор та масло, перетерти руками до крихти. Зробити ямку і вбити яйце, замішуємо тісто, якщо тісто сухе, вливаємо молоко. Тісто виходить еластичним, злегка прилипає до рук. Присипаємо стіл борошном, розкочуємо тісто та переносимо в форму, формуємо бортики. Випікаємо 15-20 хвилин при 180 гр.
Для начинки потрібно:
80 г жирних вершків (33%)
100 г білого шоколаду
250 г маскарпоне
ягоди
Доводимо вершки до кипіння, даємо постояти пару хвилин. Додаємо шоколад, мішаємо поки шоколад не розтопиться. Тепер додаємо маскарпоне та збиваємо міксером до кремової консистенції.
Начинку викладаємо на поівністю охолоджений корж і ставимо в холодильник на кілька годин. Перед подачею прикрашаємо тарт ягодами. Смачного!
******
Ingredients:
200 g flour
100 g cold butter
50 g sugar
1 egg
1-2 tbsp. milk
Mix flour, sugar and butter, rub all ingredients until crumbs form. Add an egg and pour in milk and mix until dough comes together. Roll out the dough on a lightly floured surface to a circle. Carefully place onto tart case. Preheat oven to 180 C and bake tart for 15-20 min.
For filling you need:
80 ml double cream
100 g white chocolate
250 g mascarpone
berries
In a saucepan bring cream to a boil. Remove from heat let rest for 5 min., add chopped white chocolate and stir well. Add mascarpone and whisk until creamy, spread in tart shell. Refrigerate for 3 hours. Just before serving decorate tart with fresh berries.
Рецепт побачила в інстаграмі @mosluv
Смачного!
Recipe found in instagram @mosluv
Bon appetit!
Немає коментарів:
Дописати коментар