Vegetable dishes bring positive results for the body and a real treat every time. Maybe you've made zucchini rolls before but this recipe also has awesome result! I want these rolls more and more:)
1. Кабачок ріжемо повздовж, солимо:
1. Cut zucchini lengthwise, sprinkle each slice with salt:
2. Обмакуємо кожен шматок в борошні та смажимо з обох сторін на олії:
2. Heat pan with oil. Dip each slice into flour, fry on both sides:
3. Кабачки мають охолонути, щоб їх можна було скручувати руками. Тому за цей час готуємо соус. Натираємо 50 г твердого сиру, чистимо зубчик часника. В посудині змішуємо 2 ст.л. сметани, видушуємо часник, додаємо 25 г твердого сиру, солимо та перчимо, перемішуємо:
3. When zucchini slices are ready let them cool. Meanwhile make sauce. Grate 50 g cheese, peel a head of garlic. In a small bowl add 2 tablespoons of sour cream, add 25 g grated cheese, press the garlic, sprinkle salt and pepper, mix up:
4. На кожен шматок кабачка ставимо частинку порізаного помідора та зелень, згортаємо в рулет:
4. Put 1 piece of sliced tomato and chopped parsley at the end of each zucchini slice and roll up the slice:
5. Переносимо рулети в форму для запікання. Поливаємо кабачки сметанним соусом та посипаємо сиром що залишився:
5. Place rolls into the baking dish, pour in sauce and sprinkle with the rest grated cheese:
6. Ставимо в розігріту до 200 гр духовку на 5-7 хвилин. Страва готова! Смачного:)
6. Bake in the preheated oven (200 C) for 5-7 minutes. Well done! Enjoy:)
Тепер ця страва буде ходити за мною поки не приготую! Завжди просто смажу медальони, а тут ціла вечеря з кабачка:-) І.
ВідповістиВидалитистрава дійсно ситна, але гарнір тут не зайвий;) Готуйте на здоров'я:)
ВидалитиThis looks amazing! Bet its delicious with pasta :)
ВідповістиВидалитиxoxo
Novelstyle
Yeah, you're right:) I loved these rolls with pasta))
Видалити