вівторок, 22 липня 2014 р.

Прості паляниці на кефірі / Easy Flatbreads


Такі паляниці з легкістю замінять хліб, наприклад до перших страв чи до овочевого салату. Також ви можете використати паляниці як основу для піци;)

These flatbreads can replace bread easily and are good with soup or vegetable salad. Also you can add topping and get delicious flatbread pizza;)

Інгредієнти:
125 мл кефіру
1 яйце
0,5 ч.л. солі
0,5 ч.л. соди
250-300 г борошна
спеції за смаком
Приготування:
Яйце добре перемішати з кефіром, додати сіль та соду. По трохи додаємо борошна та замішуємо м'яке тісто. Тісто ділимо на 4 частини, розкачуємо тонкі паляниці та смажимо кожну на сухій сковорідці з двох сторін. Гарячі паляниці посипаємо спеціями чи зеленню, можна змастити оливковою олією.
Смачного!
Рецепт знайшла у блозі

Ingredients:
125 ml buttermilk
1 egg
0,5 tsp. salt
0,5 tsp. baking soda
250-300 g flour
Directions:
In a large bowl stir egg with buttermilk, add salt and baking soda. Gradually add flour and knead a soft dough. Divide the dough into 4 pieces. Using a rolling pin flatten every piece into circles. Fry both sides on ungreased pan.
The hot flatbreads sprinkle with spices or greenery and brush with a little olive oil.
Enjoy!

8 коментарів:

  1. Я вже хочу їх нямити.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :-D добре, що вони швидко готуються!

      Видалити
  2. При нагоді обов'язково приготую палянички, такі рум'яненькі.
    От би тільки не забути...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сподіваюсь вам сподобаються палянички:)
      Я інколи сама забуваю про рецепти, які давно приглянулись, тому закладок завжди дуууже багато))

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...