пʼятниця, 29 травня 2015 р.

Кабачкові оладки з начинкою / Filled Zucchini Pancakes

Не знаю як я могла забути про такий смачний рецепт? Знайшла ідею начиняти звичайні кабачкові оладки дуже давно на dreamfood.ua і пам'ятаю як сильно сподобалась страва всій сім'ї. Але добре,що переглядаючи старі записи рецептів знов нагадала собі, що таку просту овочеву страву можна трішки доповнити звичайними інгредієнтами і зробити її ще смачнішою! Повірте, таких смачних овочевих оладок ви ще не пробували!:)

I don't know how I could forget about such delicious recipe? I've found the idea to fill the simple zucchini pancakes years ago on dreamfood.ua and I remember how much my family loved this dish. Luckily, looking through my old recipe lists I reminded again how to make such simple vegetable dish more delicious by adding some simple ingredients. Trust me, maybe you have never tried so delicious vegetable pancakes before!:)


Хочу також нагадати вам про інші страви з кабачка, які ви можете приготувати в любий час: кабачкові оладки з соусом та кабачкові рулети.

I want to remind you about my two fav zucchini recipe that i have here for you: zucchini pancakes with sauce and zucchini rolls.


Інгредієнти:                                                                   Ingredients:
2 середніх кабачка                                                         2 zucchini, grated
2 яйця                                                                             2 eggs
4-5 ст.л. борошна                                                          4-5 tablespoons flour
сіль                                                                                  salt
50 г твердого сиру                                                         50 g cheese, grated
пучок зелені                                                                    bunch parsley, chopped
помідор + 50 г твердого сиру для начинки                 1 tomato + 50 g cheese for filling

1. Тремо кабачок, додаємо яйця, сіль, тертий сир, зелень, перемішуємо і всипаємо борошно. Все добре перемішуємо. Розігріваємо сковорідку з олією. Виливаємо ложку тіста на сковорідку, ставимо шматок помідора і сиру по центрі і закриваємо начинку тістом. Смажимо до золотистого кольору:

1. Mix in a bowl zucchini, eggs, salt, cheese and pasley add flour and mix well till combined. Heat the pan with oil. Pour a tablespoon of batter into pan, put over a piece of tomato and cheese and cover the filling with batter. Fry till golden.



Страва готова! Подаємо оладки гарячимо зі сметаною. Смачного;)

Serve the warm pancakes with sour cream. Bon appetit;)


8 коментарів:

  1. It is the first time I hear of this... and it looks amazing :D
    xoxo

    Novelstyle

    ВідповістиВидалити
  2. I haven't had the chance to try zucchini yet but you make it look delicious in this dish.
    toyastales.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Thank you! You should try this, btw it's a perfect summer dish:)

      Видалити
  3. OMG, this looks so yummy, love zucchinis so much. *__*
    New outfit is online...

    ВідповістиВидалити
  4. ооо! еще один рецепт в копилочку! =*
    а я просто готовлю три кабачковых оладика во всю ширину сковородки, а потом слепляю их между собой небольшим количеством майонеза и прокладываю между слоями тоненькие кусочки помидорок. получается кабачковый омлетный торт)))
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо Мария:)
      Отличная идея, я обязательно попробую приготовить такой торт))

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...