середа, 8 листопада 2017 р.

Смажений лаваш з сиром / Cheese Lavash Roll Ups

Іноді в пошуках нових незвичних закусок, ми забуваємо про добрі старі рецепти, які завжди миттю розлітаються по тарілках. Як раз сьогодні хочу нагадати вам про один з таких рецептів.

Sometimes we forget about some universal recipes which always work as magic wand. Today I want to remind you about one of such recipes.


Інгредієнти:
2 вірменських лаваша
150 г твердого сиру
кріп
зелена цибуля
3-4 ст.л. майонезу
1 яйце
сіль
олія

Приготування:
Лаваші розгортаємо, змащуємо один лаваш майонезом. Сир тремо на дрібній тертці, змішуємо з подрібненою зеленню. Посипаємо поверх майонезу сир, зверху викладаємо другий лаваш та згортаємо рулет. Рулет ріжемо гострим ножем на порційні кусочки.
Яйце збиваємо вилкою, додаємо сіль до смаку. Обмакуємо кожен шматок лаваша в яйці та обсмажуємо на олії з обох сторін до золотистого кольору.

Ingredients:
2 lavash breads
150 hard cheese, grated
fennel
green onion
3-4 tablespoons mayonnaise
1 egg
salt
oil for frying

Directions:
Spread mayonnaise onto one lavash bread. Grated cheese mix with chopped fennel and green onion, sprinkle cheese over mayonnaise. Place second lavash layer over cheese filling and tightly roll it up.
Cut roll into spirals.
In a small bowl whisk an egg with salt. Dip each lavash slice in egg and fry both sides until golden brown.
Enjoy!

Подавайте закуску теплою до розсолу чи борщу, хоча такий лаваш смакує і без першої  страви. Смачного!



3 коментарі:

  1. О это наш любимый летний рецепт)) иногда тоже жарим в масле, но чаще нагреваем на сухой сковородке, чтоб, по меньше жаренного есть)) но вкуснее все таки в масле))

    ВідповістиВидалити
  2. Nice to see you in my blog, thanks for a lovely comment:)
    I'm always glad to make friends, Ajla)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...