субота, 2 грудня 2017 р.

Блонді з бананом та грецькими горіхами/ Banana and Walnuts Blondie pie

Всім привіт! От і наступила зима, а з нею ми всі очікуємо святковий новорічний настрій. Я щиро бажаю кожному, замість думок про холод і сніг, радо очікувати на Новорічні та Різдвяні свята.
Сьогодні я намагалась зловити на фотографіях мій зимовий настрій, а він асоціюється в мене з синім кольором:) А поки за вікном не падає сніг, то хай на цих фотографіях цукрова пудра буде замість нього. І кілька слів про пиріг блонді. Блонді це пиріг-родич самого відомого брауні. На зарубіжний сайтах рецепт блонді вже давно відомий і випробуваний, а от на наших сайтах такий пиріг досить рідкісний гість. До речі я завжди вважала, що пиріг блонді на відміну від брауні готується з використанням білого шоколаду, але виявилось що ця думка не зовсім правильна і сьогоднішній рецепт це доказує. 


Hello! The winter is already here and everyone are waiting for Holidays! I want to wish you instead thoughts about freeze and snowfall look forward to Christmas and New Years miracles.
Today I wanted to catch my winter mood on these photos because I associate winter with blue colors:)
Concerning today's pie recipe I figured out that recipe very interesting and while reading I realized that wonderful taste. By the way I had thought that white chocolate is a main ingredient in blondie pie recipe but it's far from it!




Інгредієнти:
Скл=200 мл
2 скл борошна
1 скл цукру
10 г ванільного цукру
Щіпка солі
1 ч.л. розпушувача
1 скл олії
1 скл води
1 банан
Подрібнені горіхи
Приготування:
Спочатку змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль та розпушувач. Далі вводимо олію та воду, все ретельно перемішуємо щоб не було грудочок і наостанок всипаємо горіхи та порізаний банан. Перемішуємо.
Квадратну форму для випічки застеляємо пергаментом та виливаємо тісто.
Печеться пиріг при 180 гр. приблизно 35 хв.
Коли пиріг остигне нарізаємо його квадратиками та посипаємо верх цукром пудрою.
Смачного!

Ingredients:
Cup=200 ml
2 cups all purposed flour
1 cup sugar
10 g vanilla sugar
pinch of salt
1 teaspoon baking powder
1 cup oil
1 cup water
1 chopped banana
chopped walnuts

Method:
At first mix together dry ingredients: flour, sugar, salt and baking powder. Pour in oil and water, stir until well combined. Then add nuts and banana.
Place parchment paper into square baking pie-dish and evenly pour batter.
Bake pie in preheated oven to 180 C approximately 35 minutes.
Let pie completely cool. Then cut pie into squares and decorate with powdered sugar.
Enjoy!


За рецепт дякую блогу cityofevil6661.blogspot.com

2 коментарі:

  1. Ух ты! совсем новое для меня блюдо! Уже закинула в закладки, буду пробовать)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пирог вкусный и ароматный! Надеюсь тебе также очень понравиться рецепт;)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...