вівторок, 23 липня 2013 р.

Куряче філе з кабачками

Незважаючи на прості інгредієнти страва дуже смачна + готується недовго.


Інгредієнти:
500-600 г курячого філе
2-3 цибулини
2-3 шт. моркви
2 середні кабачки
5 ст.л. сметани
сіль, перець
Приготування:
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, тушкуємо на олії 3 хвилини. Моркву тремо на грубій тертці та додаємо до цибулі. Тушимо разом 3-4 хвилини на слабкому вогні.
Додаємо порізане кубиками філе, смажимо 6-7 хвилин, постійно помішуючи. Очищені кабачки нарізаємо кубиками і всипаємо в сковорідку:


Накриваємо сковорідку кришкою на 5 хвилин. Додаємо сметану, сіль, перець, перемішуємо та тушимо ще 5-7 хвилин:


Подаємо страву гарячою, смачного!
Рецептом поділились тут



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...