Незважаючи на те що кількість печива виходить великою, готувати його дійсно легко.
Інгредієнти:
3 варених жовтка
2 сирих жовтка (+ 1 білок залишаємо на змащування печива)
120 г сметани
100 г цукру
200 г м'якого масла
25 мл білого вина
500-550 г борошна
Додатково:
50 г мигдалю (чи інших горіхів)
2-3 ч.л. цукру
Приготування:
Варені жовтки добре розтерти з сирими. Додаємо сметану, цукор, масло і вино, перемішуємо. В кінці всипаємо борошно та вимішуємо тісто.
Тепер розкачуємо тісто в пласт товщиною 3 мм. вирізаємо кружки (можна вирізати іншу форму), складаємо на змащене олією деко. Кожен кружечок змащуємо збитим яєчним білком, і кілька разів проколюємо тісто виделкою:
Горіхи дрібно перемелюємо/тремо на тертці, вимішуємо з цукром і посипаємо верх печива:
Випікається печиво приблизно 20 хвилин при 200 градусах.
Смачно:)
Рецепт з сайту dreamfood.ua
Немає коментарів:
Дописати коментар