понеділок, 17 лютого 2014 р.

Французький сирний пиріг / French cheese pie

Мій улюблений рецепт пирога є тут, я раніше часто пекла його і час від часу змінювала начинку.
Тепер після того я як попробувала французький сирний пиріг, мій ряд улюблених рецептів доповнився. Смак просто відмінний! Тут є і тісто, і начинка, плюс заливка, і все це разом чудово поєднується.

Sometimes I make my favorite pie with cheese, but yesterday i tried new recipe which also had increadible favour! French cheese pie is excellent snack and worth your attention.








Для тіста потрібно:

360-400 г борошна
150 г вершкового масла
1 пачка розпушувача (10 г)
4 ст.л. сметани
сіль

Масло розтоплюємо та даємо охолонути. Всипаємо борошно, розпушувач, сметану, сіль і замішуємо м'яке тісто. Ставимо в холодильник і беремось готувати начинку.

Для начинки:
200 г твердого сиру
2 середні цибулини
1 ст.л. олії
сіль, перець
Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо на олії до легкого відтінку, солимо і перчимо. Сир натираємо на грубій тертці.

Готуємо заливку:
2 ст.л. сметани
2 ст.л. майонезу
3 ст.л. борошна
2 яйця
1 ч.л. розпушувача.
Змішуємо всі інгредієнти.

Форму для випікання змащуємо маслом, зверху викладаємо тісто, робимо бортики. Тіста виходить не мало, тому обирайте форму діаметром не менше ніж 25-26 см. Зверху викладаємо підсмажену цибулю, висипаємо тертий сир і заливаємо пиріг заливкою.
Випікається пиріг при 170 гр. 40-45 хвилин.


Смачного!
Рецептом поділились в блозі http://byisiswithlove.blogspot.com

Have a great day!





2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...