субота, 25 квітня 2015 р.

Смачний сніданок: сирна запіканка / Delicious breakfast: Cottage cheese pudding


Пропоную вам урізноманітнити своє ранкове меню і додати до нього смачну сирну запіканку:) Готується такий сніданок дуже просто і швидко, але смак не буде гіршим якщо ви приготуєте запіканку напередодні. Сирна запіканка хоч і всім відома, але зі штрейзелем я пробую її вперше і мені такий варіант дуже сподобався!

Today I would like to share with you very simple cottage cheese pudding that is healthy and tasty for breakfast. This pudding is easy to do, but you also can to prepare it a day before. Cottage cheese pudding knows everyone but with streusel I've never tried it, so now I can say that streusel gives more special taste here and I loved it very much!


Для запіканки потрібно:
350 г домашнього сиру
150 г цукру
3 яйця
жменя родзинок

Штрейзель:
100 г  холодногомасла
2 ст.л. борошна з гіркою
2 ст.л. цукру

Приготування:
Сир перемолоти, додати цукор, яйця, перемішати. В кінці додаємо родзинки.
Окремо розтерти холодне масло з борошном і цукром до крихти. Посипати штрейзелем сирну масу.
Ставимо запіканку у розігріту до 180 гр духовку та запікаємо 35-40 хв.



Directions:
For pudding you need:
350 g cottage cheese
150 g sugar
3 eggs
handful raisins

For streusel:
100 g cold butter
2 tbls. flour
2 tbls. sugar

Grind a cottage cheese with blender,add sugar, eggs, stir well, add raisins.
Make streusel: rub a butter with flour and sugar into crumbs. Sprinkle the top with streusel and bake the pudding in preheated oven to 180 C for 35-40 minutes.


Serve the cottage cheese pudding with favorite hot drinks:)) and enjoy! Have a beautiful weekend!

Подавайте запіканку з вашими улюбленими гарячими напоями і смачного:)) Бажаю вам сонячних вихідних!

4 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...